De 4 vigtige grundsten i dit selvværd

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
De4sammensat

De 4 vigtige grundsten i dit selvværd

I videoen her får du en gennemgang af de fire primære adfærdsmønstre, kaldet arketyper, der danner fundamentet for dit selvværd... eller mangel på samme.

Du vil høre, hvordan du ved at blive bevidst om dynamikken i netop disse fire adfærdsmønstre, kan give dig selv et afsæt til at optimere og balancere dit selvværd i en sund og positiv retning.

Den første arketype, som du vil høre om, er Barnet.

Barnet handler om at blive voksen og i stand til at klare sig selv.

Den næste arketype, som du bliver præsenteret for, er Offeret. Den handler om at blive bevidst om at sætte grænser, hvilket gælder både for dig selv og andre. På den måde kan du tilgodese, at du ikke bliver offergjort, eller selv er den der gør andre til ofre i en given situation.

Desuden handler Offeret om selvrespekt og personlig power.

Den tredje arketype, som du bliver præsenteret for i videoen her, er Den Prostituerede.

Den skal, ligesom alle andre arketyper, forstås symbolsk. Den handler om, at du skal blive bevidst om, i hvilke situationer du er i fare for at sælge ud eller give køb på eksempelvis dine værdier, idéer, holdninger, kreativitet, glæde med mere.

Ved at lære din indre Prostituerede at kende, vil du komme i bedre kontakt med din integritet og dine værdier.

Den sidste arketype, som du bliver præsenteret for i videoen, er Sabotøren. Sabotøren handler om, hvordan du tilgodeser din personlige empowerment. Den handler også om forandring, og særligt den hastighed, hvormed vi er klar til at invitere forandringer ind i vores liv.

For rigtigt mange mennesker kan Sabotøren, og den selv-sabotage den kan iværksætte, være en stor udfordring for deres selvværd.

 

Alle fire primære arketyper er meget kraftfulde og kan virkelig sætte skub i din personlige og spirituelle udvikling.

De medfører en øget bevidsthed omkring dig selv og din adfærd på et helt grundlæggende niveau, og du får qua kendskabet til, hvordan de udtrykker sig hos netop dig, muligheden for at optimere og styrke dit selvværd.

 

På vores personlige grundforløb er det netop disse fire primære arketyper, som vi arbejder i dybden med over en periode på 2-4 måneder.

Her får du muligheden for virkelig at komme til bunds i, hvordan de opererer og kommer til udtryk hos netop dig. Inden påbegyndelsen af et personligt forløb, tilbyder vi altid en gratis, uforpligtende indledende samtale.

 

Du kan booke din personlige samtale på:

info@lykkell.dk

 

 

Kærlig Hilsen

Kristine og Jeppeh Lykkell

 

 

N.B: Vær opmærksom på, at du samtidig skriver dig op til vores nyhedsbrev, når du downloader videoen. 

DKK 0
Total due DKK 0

There is no charge for this purchase.

All transactions are secured using 256-bit encryption.